Justin Bieber förvandlas till en mini-player!

Datum 2011-03-30 Tid 15:32:27 |


Justin
Bieber är fångad i en dålig romantik!

Insiders säger tonåringarna sångaren Romancing både Selena Gomez och Jasmine Villegas!

"Justin har blivit berömd snabbt att nu är han inte nöjd med att nöja sig med bara en tjej," en initierad källa uppgav amerikanska tabloiden National Enquirer.

"Medan han och Selena var tillsammans för februari premiären av sin dokumentär Never Say Never, han i hemlighet skulle skicka romantiska SMS till Jasmine - sade att han var ledsen att hon inte var med honom.

"Ända sedan han hade en hård make-out session med Jasmine i sin bil i höstas, han hade en enorm crush henne och desperat vill att ansluta sig till henne igen.

"Även om han bara är 17, är Justin förvandlas till en mini-spelare. Och det är bara en tidsfråga innan Selena siffror ut och sparkar honom till trottoarkanten. "

Ett fan blev utkastad!

Datum 2011-03-30 Tid 15:26:48 |En
13-årig ​​Justin Bieber fan kastades ut ur sin My World spelning i Sheffield efter att hon kastade en gosedjur scenen som en gåva till sin idol.

Enligt The Mirror var Bridie Formar utkastade från konserten efter bara fem minuter för att starta nallen Biebster, med säkerhet hävda att "missil" hit JB benet två låtar in i hans prestation.

Skolan flickan, som räddade upp i flera månader för henne £ 35 biljett för att se Justin live, då var buntade ut från arenan av säkerhetsskäl.

Bridie berättade tabloid: "Jag kunde inte vänta honom att komma till Sheffield. Jag köpte en nalle och jag och min kompis gjorde en T-shirt för det att säga "Bridie och Sasha älskar dig '."

Hon fortsatte: "Vi lägger ett brev inuti bära säga vad stora fans vi var och några bilder av oss bär Justin Bieber T-shirts."

En annan fläkt konserten till: "Det slog Justin ben och det syntes att sätta honom hans steg. Han sparkade björnen ur vägen. "

Bridie far Chris berättade kvällstidningen att han var "äcklad" det sätt hon blivit behandlad med Sheffield Arena erbjöd henne full återbetalning hennes biljett efter händelsen, som gör anspråk på Security Response mot henne var "oproportionerlig".

Trots att kastat ur hans konsert, tonåringen uppgav att hon fortfarande har Bieber Feber, forsande: "Jag var upprörd, men det har inte lagt mig. Jag är fortfarande ett stort fan och kommer inte att ta ner mina affischer. "
Källa: MTV.co.uk

Fel fel fel!

Datum 2011-03-27 Tid 19:35:35 |

Å jag blir så sur domdära bilderna rör sig inte bra en men alla ska röra sig! Om ni vill se alla bilder röra på sig gå in på JB så får du se dom !Rörliga "snygga" bilder på justin!

Datum 2011-03-27 Tid 19:31:35 |

By Elin!

haha xD justin du är rolig du!

Datum 2011-03-19 Tid 21:51:53 |

sunday comes after saturday? weird
hahaXD
Översätt: söndag kommer efter lördag? konstig


haha vad du är rolig justin!

xD

/Elin...

Selena pratar om justins mustach!

Datum 2011-03-19 Tid 21:49:07 |

By Elin...

Kapitel 4 ute NU!

Datum 2011-03-18 Tid 20:17:57 |

Kaapitel 4 ute NU!

Kapitel 3 ute!

Datum 2011-03-17 Tid 18:54:07 |

Nu är kapitel 3  i min novell blogg ute!!
Läs och följ!

NY novell blogg!

Datum 2011-03-15 Tid 20:20:04 |

hej nu har jag en ny novell blogg!
Kapitell 1 är ute nu!
Min novell biieberfever.blogg.se/novell
/Elin.. Tjaoo hoppas ni ska gillad en!

Ajjj ajjj ajjj Justin xD

Datum 2011-03-15 Tid 19:03:54 |Justin
Bieber dansare kanske redan har försäkring, eftersom sångaren tar dem ikonsert! I full rundtur i Förenade kungariket, hängde idol för unga skylten "utsålt" iBirmingham, England, i en konsert som överraskade alla med sin flygande sparkbiebermaniáticas.

Den nya kungen av massorna agerade på lördag National Indoor Arena och nästandiagrammet. Den lovande unge popstjärnan idrottsman som de kommer, har återhämtat sig från sin show en "momentazo" som tydligen älskar: de flygande kick! Problemet var att hans "hårt slag" hamnade i ansiktet en av sina dansare. Zas, över munnen!

Den brittiska tidningen The Sun publicerade den direkt och det är bäst att Bieber, stolt över sin bedrift, hängde han upp historien på Twitter och sa: ". Detta är nötter eller nötterspridning"

Och framför är inte första gången! Det ses som samma rundsparkrelaterade honom i en annan tid en annan dansare i livmodern. Lite vård, Bieber! Du kommer att ta slutdansare!

VAX DOCKA!

Datum 2011-03-15 Tid 18:54:05 |

Nu har jag fått bilder från vax museét...
By Elin..

Sko auktion!

Datum 2011-03-15 Tid 18:50:59 |Elever från Biebers alma mater, har Stratford Northwestern Secondary School sätta enav Justin sko auktion. Eleverna på skolan gick till Justin farföräldrar att be dem omett objekt som undertecknats av Justin så att de kan auktionen och samla in pengar. Till deras förtjusning undertecknade han sitt slitna lila Nike löpare. elever och lärare på skolan beslutat att endast en sida på auktion. Budgivningen började $ 50 och väntasgå upp till $ 10.700. Auktionen avslutas på fredag​​.

Budskapet spreds via YouTube, Twitter, Facebook, etc. "Vi är förvånade över hur högtdet är och hur långtgående media är ", sade läraren Keith Edwards.

/ElinGanska gammalt inlägg!

hahaxD (10 mars)

Datum 2011-03-15 Tid 18:47:14 |

xD

Justin
Bieber fastnade med gylfen ner på hans konsert i Liverpool's Echo Arena. Han bar en vit dräkt med metalliska penals, sjöng och gjorde en del MJ danssteg med händerna i hans skrev i ett misslyckat försök att täcka upp.

Innan konserten började, att tusentals fans samlades utanför hans hotell en skymt av honom. Polisen fick kallas till kontroll över situationen.

By elin!

"Fans smet sig in "

Datum 2011-03-15 Tid 18:40:48 |


Två fan flickor, i åldrarna 16 och 18, smet in Justin Bieber rum på Hard Days Night Hotel i Liverpool klädd i hembiträde outfits.
Justin var rasande eftersom flickorna tog bilder av "mycket personliga" poster, rapporterar The Mirror. 

Justin's fans har fångats av hans säkerhetsteam när han gick in på dem som försöker komma in i sin säng. Justin kollade på £ 750-en-natt McCartney tre roomed takvåning och sov i turnébussen efter att han berättat om händelsen i Liverpool på fredag ​​kväll. En källa säger:
"Hotellet var översvämmas av fans desperata att få en glimt av Justin. Men två särskilt företagsamma tjejer smet in genom en sidoingång, och stal två hushållning outfits. Efter dikning sina vanliga kläder och glider in i sina nya kostymer, fick de hissen till Justins svit och knackade på dörren och kallade "hushållning". Efter att ha varit tillåtet i började flickorna halvhjärtat .. 

.. Polering tabeller och damma ytor. Ingen klockad på tills flickorna var ensamma, och i sitt sovrum, med bilder av hans personliga ägodelar på sina telefoner. En medlem av Justin följe i en annan del av sviten hörde dem fnittra och kom genom, fånga dem i lagen. 

Flickorna, efter en utskällning, vräktes från lokalerna "Ett hotell ekrar kvinna:".. Det fanns en stark polisiär närvaro utanför inte släppa in allmänheten, plus att vi anställt en extra 20 säkerhetspersonal "Justin reste till Newcastle före sin Metro Arena gig efter händelsen, och vägrade att checka in på ett hotell. Istället sov han på sin turnébuss

By Eliin..

Vaxmuseét!

Datum 2011-03-15 Tid 17:25:12 |

Justin kom nyss fram till London för att se sin vaxdocka för första gången :)
Har inte fått tag i en bild men den kommer upp på bloggen när jag vet något:D
//Elin..