"Fans smet sig in "


Två fan flickor, i åldrarna 16 och 18, smet in Justin Bieber rum på Hard Days Night Hotel i Liverpool klädd i hembiträde outfits.
Justin var rasande eftersom flickorna tog bilder av "mycket personliga" poster, rapporterar The Mirror. 

Justin's fans har fångats av hans säkerhetsteam när han gick in på dem som försöker komma in i sin säng. Justin kollade på £ 750-en-natt McCartney tre roomed takvåning och sov i turnébussen efter att han berättat om händelsen i Liverpool på fredag ​​kväll. En källa säger:
"Hotellet var översvämmas av fans desperata att få en glimt av Justin. Men två särskilt företagsamma tjejer smet in genom en sidoingång, och stal två hushållning outfits. Efter dikning sina vanliga kläder och glider in i sina nya kostymer, fick de hissen till Justins svit och knackade på dörren och kallade "hushållning". Efter att ha varit tillåtet i började flickorna halvhjärtat .. 

.. Polering tabeller och damma ytor. Ingen klockad på tills flickorna var ensamma, och i sitt sovrum, med bilder av hans personliga ägodelar på sina telefoner. En medlem av Justin följe i en annan del av sviten hörde dem fnittra och kom genom, fånga dem i lagen. 

Flickorna, efter en utskällning, vräktes från lokalerna "Ett hotell ekrar kvinna:".. Det fanns en stark polisiär närvaro utanför inte släppa in allmänheten, plus att vi anställt en extra 20 säkerhetspersonal "Justin reste till Newcastle före sin Metro Arena gig efter händelsen, och vägrade att checka in på ett hotell. Istället sov han på sin turnébuss

By Eliin..




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback